Klik hier om je aan te melden voor het Choco Bliss Retreat op 11 november!

Experiences

Choco bliss is een plantmedicijn in de vorm van een chocolaatje en bestaat uit een combinatie van rauwe cacao, psilocybine, natuurlijke kruiden en Caapi (legaal bestanddeel van Ayahuasca). Het wordt al eeuwen door inheemse volkeren o.a. in Zuid-Amerika gebruikt als plantmedicijn voor de ziel. 

Wat doet Choco bliss?

Choco bliss helpt o.a. bij het verkrijgen van inzichten, het ontwaken, traumaverwerking en is een echte hart opener. Om vanuit je hart contact te maken met wie je bent in essentie. Alle informatie zit al in jou, echter kan deze informatie vaak vertroebeld raken door ervaringen en overtuigingen die niet meer kloppen met het “NU“. Choco bliss helpt je met het naar binnen reizen, hoofd uit en in vrijheid contact te maken met jouw essentie. 

Als je de toegang tot je hart en intuïtie openzet, sta je open voor jouw unieke power. Jouw blueprint op aarde en ongekende potentieel.”

De innerlijke reis die je gaat maken is niet altijd even leuk, maar het geeft inzichten en je krijgt dan ook wat je (onbewust) nodig hebt en wat jou verder kan helpen.

Transformational Choco Bliss x Soulsight 11 Experience

  • Heb je wel eens gehoord van Ayahuasca maar vind je dat nog te heftig?
  • Ben jij er klaar voor om de volgende stap te nemen als het gaat om zelfontwikkeling, bewustwording, intuïtie en het volgen van jouw levenspad? 
  • Wil je weer vanuit liefde connecten met jezelf en anderen?
  • Wil je inzicht over waar je nu staat op je levenspad?
  • Zit je veel in je hoofd en wil je meer vanuit je intuïtie bewegen?
  • Word je geroepen door de spirit van choco bliss?

Hoe verloopt de sessie?

De sessie begint altijd met een lekkere kop thee, kennismaking en het afstemmen van verwachtingen en wensen. 

We starten de sessie met een meditatie en jullie intentie(s). Daarnaast maakt Channine gebruik van Moxa om het derde oog oftewel jouw hoger bewustzijn te stimuleren voor je reis begint, zodat je je beter kunt overgeven aan het plantmedicijn.

Daarbij krijg je niet alleen de choco bliss , maar ook the Soulsight11 experience.

Channine is een master reader, healer en soulcoach. Zij kan energieën waarnemen en kijkt tijdens jouw proces met jou mee om jou optimaal te kunnen ondersteunen. 

Je krijgt zintuiglijke prikkels, een energetische groepsreading, intentie met kaarten, een bijzondere en afwisselende muzieklijst, klankschalen, etherische oliën, auraspray en palo santo en salie zijn onderdeel van deze experience. 

Je maakt je eigen reis en Channine begeleid jou door je proces heen waar nodig. Zij zorg voor een veilige bedding, zodat jij ook datgene mag gaan zien of los kan laten. Een choco bliss reis duurt ca 4-5 uur. 

Achteraf hebben we afhankelijk van jouw behoefte nog een sharing met wat je gezien, gevoeld en ervaren hebt. Indien je dat wenst krijg je een persoonlijke, helemaal op jou afgestemde energetische boodschap mee, wat helpt om alle informatie te integreren. Verder check ik of jij je proces goed door bent gekomen voordat jij weer vertrekt

Mothers Blessing Ceremonie (Op aanvraag)

Op zoek naar iets dat verder gaat dan de gebruikelijke babyshower? Iets dat niet alleen van onschatbare waarde is voor de (nieuwe) moeder, maar ook voor alle aanwezigen?

Onze Mothers Blessing Ceremonie, deels geïnspireerd door het eeuwenoude Blessing Way-ritueel van de Navajo-indianen, omhult (nieuwe) moeders met spirituele steun en kracht tijdens hun reis door bevalling en moederschap.
Hiermee wordt de nieuwe moeder spiritueel ondersteund en bekrachtigd voor haar reis door de bevalling en het moederschap, toegewijd aan de moeder met de vrouwen die dicht bij haar staan. Het doel is om te zorgen dat zij zich mentaal goed voelt en overladen wordt met liefde en zelfverzekerdheid terwijl ze wacht op de komst van haar kindje. Tijdens de ceremonie staat de liefde en steun van haar naasten centraal.

Deze intieme ceremonie is niet alleen een diepgaande ervaring voor de zwangere, maar ook voor degenen die aanwezig zijn. Onder de liefdevolle begeleiding van Channine ontstaan prachtige, diepgaande gesprekken. Haar motto is: ‘Je kunt er namelijk niet voor een ander zijn, als je er niet bent voor jezelf.’ Channine begeleidt de ceremonie met klankschalen en intuïtief inzicht, wat zorgt voor een sfeer van verbinding, liefde, kwetsbaarheid, saamhorigheid, herkenning en connectie. Elk van de deelnemers zal na afloop ook hun eigen inzichten meekrijgen.

Dompel jezelf en je dierbaren onder in deze bijzondere ervaring.
Bovengenoemde experiences zijn beschikbaar in verschillende formaten – individueel, in duo’s of met een door jou samengestelde groep. Bovendien staan we open voor jouw eigen ideeën om een aangepaste experience te creëren.