Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende transformational Cacao Bliss X Soulsight11 experience! 

Diensten

Ik kijk aan het begin van de reading op zielsniveau wat passend is voor jou op dit moment. Verder krijg je de ruimte om een specifieke vraag te stellen. Indien je hebt gekozen voor de combinatie reading & chakrabalancing, dan duurt de reading zelf ongeveer 45-60 min. Daarna doen we een chakrabalancing om eventuele vastzittende energie weer te laten flowen.

Een reading werkt energetisch. Vaak geeft het al een gevoel van gezien en erkend worden bij het ontvangen van de informatie. Voor velen werkt dit al bevrijdend. 

Je mag de reading opnemen, zodat je het altijd terug kunt beluisteren.

Met soul coaching help ik jou op een intuïtieve manier vertrouwen te krijgen in jezelf met behulp van je mind, body & spirit. Bij soul coaching gaat het over jouw essentie, waartoe je hier op aarde bent. Ik help je weer contact te maken met hetgeen jou drijft en in de tussentijd ruimen wij op wat jou blokkeert. Via deze weg zijn er eindeloze mogelijkheden om je dromen, passies en ware zelf te ontdekken. Met mijn heldervoelend en helderwetende gift maak ik contact met jouw higher self zodat ik altijd kan checken wat jij op een higher level echt nodig hebt. Ik ben er voor jou als gids, klankbord en (spiritueel) begeleider om je te ondersteunen en te activeren.

“Ik zie het als mijn missie om jou te empoweren en het licht in jezelf te (her)ontdekken en (weer) volop te laten schijnen.”

Een reading is het intuïtief waarnemen van energiepatronen. Met een reading ga je terug naar je eigen kern en krijg je meer inzicht in jezelf en- vanuit jezelf op dat moment. Dit gebeurt neutraal, met compassie, zonder oordeel. Ik geloof dat je op basis van vrije wil jouw eigen keuzes maakt in het leven en verschillende lessen leert. Vanuit liefde, intuïtie en vrijheid maak ik contact met jouw energie, zodat alles er gewoon mag- en kan zijn.