Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende transformational Cacao Bliss X Soulsight11 experience! 

Experiences

Cacao Bliss

Cacao bliss helpt o.a. bij het verkrijgen van inzichten, het ontwaken, traumaverwerking en is een echte hart opener. Om vanuit je hart contact te maken met wie je bent in essentie. Alle informatie zit al in jou, echter kan deze informatie vaak vertroebeld raken door ervaringen en overtuigingen die niet meer kloppen met het “NU“. Cacao bliss helpt je met het naar binnen reizen, hoofd uit en in vrijheid contact te maken met jouw essentie. 

Als je de toegang tot je hart en intuïtie openzet, sta je open voor jouw unieke power. Jouw blueprint op aarde en ongekende potentieel.”

De innerlijke reis die je gaat maken is niet altijd even leuk, maar het geeft inzichten en je krijgt dan ook wat je (onbewust) nodig hebt en wat jou verder kan helpen.

Mothers Blessing Ceremonie (Op aanvraag)

Mothers Blessing Ceremonie, geïnspireerd door Navajo Blessing Way-ritueel, biedt spirituele steun aan (nieuwe) moeders. Geleid door Channine, staat het centraal in liefde, steun en zelfverzekerdheid.

De ervaring, beschikbaar in verschillende formaten, bevordert verbinding en saamhorigheid, met klankschalen en diepgaande gesprekken. Aanpassingen mogelijk.

Healing, Reading & Cacao Experience

Ervaar heling en inzicht met onze Healing, Reading & Cacao Experience. In een intieme setting van 5-9 personen bieden we groepsreading, persoonlijke healing, en een op jou afgestemde boodschap.

De sessie omvat ceremoniële cacao, soundhealing, thee, en na afloop fruit en versnaperingen. Voel je gebalanceerd, empowered en lichter na deze unieke Soulsight11 experience.