Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende transformational Cacao Bliss X Soulsight11 experience! 

Reading

Our Souls Speaks A Language That Is Beyond Human Understanding.

Talk To Me..

Wat is een reading?

Een reading is het intuïtief waarnemen van energiepatronen. Met een reading ga je terug naar je eigen kern en krijg je meer inzicht in jezelf en- vanuit jezelf op dat moment. Dit gebeurt neutraal, met compassie, zonder oordeel. Ik geloof dat je op basis van vrije wil jouw eigen keuzes maakt in het leven en verschillende lessen leert. Vanuit liefde, intuïtie en vrijheid maak ik contact met jouw energie, zodat alles er gewoon mag- en kan zijn.

Relatiereading

Bij een relatiereading kijk ik naar de dynamiek tussen jou en de relatie die je wilt onderzoeken.  Ik zoom in op jouw aandeel/rol in de relatie, daar komt ook uit wat je te leren hebt uit deze connectie. Ook kun je vragen stellen over deze connectie. 

 

Let wel, vragen zoals ‘Gaat mijn partner vreemd?“, zal ik niet beantwoorden. Het gaat om de intentie en alles wat er tijdens de reading uitkomt is gericht op jouw groei. Ik blijf ten alle tijde integer en zal mij nooit afstemmen op iemands energie zonder toestemming van diegene. Ook doe ik geen toekomstvoorspellingen. Ik houd mij bezig met het NU, alleen in het nu kun je namelijk groeien en beslissingen nemen voor de toekomst.  Houdt daarom rekening bij het boeken van de reading dat je vooral veel over jezelf te horen krijgt met daarin de dynamiek tussen jou en jouw partner.

 

Daarnaast geloof ik niet in toeval. Je bent namelijk nooit zomaar in elkaars leven.   

 

Wil je een verdieping in jouw relatie? Boek de relatiereading dan samen boeken met jouw partner. Wij kijken dan vanuit beiden perspectieven op energetisch niveau naar jullie connectie. Ik  sluit mij zodanig af dat ik alle informatie vanuit vrijheid, oordeel loos en vanuit liefde kan overbrengen. 

Kaart reading

Hoe werkt het?

Let op! Vanaf 1 januari 2024 geef ik de 1:1 readings enkel online. Live is enkel mogelijk bij het boeken van een reading en chakrabalancing. 

We hebben een korte kennismaking en dan gaan we beginnen. Je hoeft helemaal niets te doen, alleen maar ‘te zijn’. Hart open en hoofd uit. Ik neem je mee naar jouw innerlijke wereld. Voor het afstemmen op jouw energie zal ik vragen om jouw naam op te noemen. Ik zal dan jouw energie lezen in de vorm van een boom. Daarna maak ik contact met jouw chakrasysteem (zie voor informatie over de chakra het kopje chakrabalancing). Ik vertel je ‘waar mogelijk blokkades zitten in de chakra’s. 

Ook maak ik gebruik van verschillende soorten kaarten en intuïtie (geen tarot). 

Ik kijk aan het begin van de reading op zielsniveau wat passend is voor jou op dit moment. Verder krijg je de ruimte om een specifieke vraag te stellen. Indien je hebt gekozen voor de combinatie reading & chakrabalancing, dan duurt de reading zelf ongeveer 45-60 min. Daarna doen we een chakrabalancing om eventuele vastzittende energie weer te laten flowen.

Een reading werkt energetisch. Vaak geeft het al een gevoel van gezien en erkend worden bij het ontvangen van de informatie. Voor velen werkt dit al bevrijdend. 

Je mag de reading opnemen, zodat je het altijd terug kunt beluisteren. 

Prijzen

Reading

99,-
  • + / - 60 minuten
  • Online via Zoom

Relatiereading
(1 persoon)

111
  • +/- 60 minuten

Reading &
chakra balancing

€ 155,-
  • +/-90 minuten

Relatiereading
(2 personen)

144
  • +/- 60 minuten