Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende transformational Cacao Bliss X Soulsight11 experience! 

Mothers Blessing Ceremonie

Op zoek naar iets dat verder gaat dan de gebruikelijke babyshower? Iets dat niet alleen van onschatbare waarde is voor de (nieuwe) moeder, maar ook voor alle aanwezigen?

Onze Mothers Blessing Ceremonie, deels geïnspireerd door het eeuwenoude Blessing Way-ritueel van de Navajo-indianen, omhult (nieuwe) moeders met spirituele steun en kracht tijdens hun reis door bevalling en moederschap.

Hiermee wordt de nieuwe moeder spiritueel ondersteund en bekrachtigd voor haar reis door de bevalling en het moederschap, toegewijd aan de moeder met de vrouwen die dicht bij haar staan. Het doel is om te zorgen dat zij zich mentaal goed voelt en overladen wordt met liefde en zelfverzekerdheid terwijl ze wacht op de komst van haar kindje. Tijdens de ceremonie staat de liefde en steun van haar naasten centraal.

 

Deze intieme ceremonie is niet alleen een diepgaande ervaring voor de zwangere, maar ook voor degenen die aanwezig zijn. Onder de liefdevolle begeleiding van Channine ontstaan prachtige, diepgaande gesprekken. Haar motto is: ‘Je kunt er namelijk niet voor een ander zijn, als je er niet bent voor jezelf.’ Channine begeleidt de ceremonie met klankschalen en intuïtief inzicht, wat zorgt voor een sfeer van verbinding, liefde, kwetsbaarheid, saamhorigheid, herkenning en connectie. Elk van de deelnemers zal na afloop ook hun eigen inzichten meekrijgen.

 

Dompel jezelf en je dierbaren onder in deze bijzondere ervaring.

Bovengenoemde experiences zijn beschikbaar in verschillende formaten – individueel, in duo’s of met een door jou samengestelde groep. Bovendien staan we open voor jouw eigen ideeën om een aangepaste experience te creëren.