Klik hier om je aan te melden voor het Choco Bliss Retreat op 11 november!

Crystal Chakra balancing

Het woord chakra is Sanskriet voor ‘wiel’. Er zijn 7 hoofdchakra’s. Ze zijn altijd in beweging en hebben een grote invloed op het evenwicht van je energieveld. Als ze goed functioneren is je lichaam in balans in geestelijke , mentale, energetische en spirituele zin. Indien een van de chakra’s dichtzit, geblokkeerd is of juist overactief, kan dit leiden tot mentale en/of fysieke klachten. Een crystal chakra healing/ balancing kan helpen met een betere doorstroming van je energiehuishouding door je energieveld extra te stimuleren om zelf te flowen.

Hoe werkt het?

We hebben een korte kennismaking en dan gaan we beginnen. Je hoeft helemaal niets te doen, alleen maar ‘te zijn’. Hart open en hoofd uit. Ik neem je mee naar jouw innerlijke wereld. Voor het afstemmen op jouw energie zal ik vragen om jouw naam op te noemen. Ik zal dan jouw energie lezen in de vorm van een boom. Daarna maak ik contact met jouw chakrasysteem (zie voor informatie over de chakra het kopje chakrabalancing). Ik vertel je ‘waar mogelijk blokkades zitten in de chakra’s. 

Ook maak ik gebruik van verschillende soorten kaarten en intuïtie (geen tarot). 

 

Ik kijk aan het begin van de reading op zielsniveau wat passend is voor jou op dit moment. Verder krijg je de ruimte om een specifieke vraag te stellen. Indien je hebt gekozen voor de combinatie reading & chakrabalancing, dan duurt de reading zelf ongeveer 45-60 min. Daarna doen we een chakrabalancing om eventuele vastzittende energie weer te laten flowen.

 

Een reading werkt energetisch. Vaak geeft het al een gevoel van gezien en erkend worden bij het ontvangen van de informatie. Voor velen werkt dit al bevrijdend. 

Je mag de reading opnemen, zodat je het altijd terug kunt beluisteren.

Crystal Chakra Balancing

Prijzen

Crystal Chakrabalancing & Healing

66
  • + / - 45 minuten

Reading &
chakra balancing

144 111
  • +/-90 minuten