Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende transformational Cacao Bliss X Soulsight11 experience! 

Crystal Chakra balancing

Het woord chakra is Sanskriet voor ‘wiel’. Er zijn 7 hoofdchakra’s. Ze zijn altijd in beweging en hebben een grote invloed op het evenwicht van je energieveld. Als ze goed functioneren is je lichaam in balans in geestelijke , mentale, energetische en spirituele zin. Indien een van de chakra’s dichtzit, geblokkeerd is of juist overactief, kan dit leiden tot mentale en/of fysieke klachten. Een crystal chakra healing/ balancing kan helpen met een betere doorstroming van je energiehuishouding door je energieveld extra te stimuleren om zelf te flowen.

Hoe werkt het?

Na een korte kennismaking beginnen we. Je hoeft helemaal niets te doen, alleen maar ‘te zijn’. Hart open en hoofd uit. Je ligt gekleed op de behandeltafel en dan maak ik contact met jouw energetisch veld.

Ik begin altijd eerst met het schoonmaken van jouw energieveld.

Een Crystal Chakra Balancing is een energetische behandeling waarbij ik onder andere gebruik maak van soundhealing, light activations en kristallen om de energiecentra in het lichaam (de chakra’s) in balans te brengen. Ik plaats verschillende kristallen op of rond de chakra’s om de energiestroom te harmoniseren en maak gebruik van klankschalen.

Met deze sessie geef ik jouw eigen energie een push om het zelfhelend vermogen te activeren en de energetische frequenties te verhogen, zodat je meer bewustwording krijgt op hetgeen jou (onbewust) blokkeert en het daarmee kan opruimen.

Wat levert het op?

Dit varieert per persoon, maar mensen ervaren vaak een diep gevoel van ontspanning, emotionele opluchting, verhoogde helderheid en focus. Het kan ook leiden tot spirituele inzichten, innerlijke rust. Verder kan je je ook moe voelen na zo een behandeling.

Het is aanbevolen om veel water te drinken na de behandeling. Jouw eigen energie is geactiveerd om weer te gaan stromen, water werkt daarbij ondersteunend.

Na afloop geef ik je een korte terugkoppeling van hetgeen ik heb waargenomen. 

Bij een combinatie met een reading krijg je een uitgebreide reading.

Let op vanaf 1 januari 2024 is het niet meer mogelijk een losse chakrabalancing te boeken. Je kunt een pakket aanschaffen of het in combinatie met een reading boeken. 

 

Crystal Chakra Balancing

Prijzen

Crystal Chakrabalancing/ Healing

  • + / - 45 minuten

Reading &
Crystal chakra balancing

155
  • +/-90 minuten