Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende transformational Cacao Bliss X Soulsight11 experience! 

Soul Coaching

Ben jij ready for jouw next level transformatie?

Iedereen heeft de potentie in zich om de beste versie van zichzelf te zijn. 

Soms lukt dit zelf en soms is hierbij hulp nodig. Als soul coach ondersteun, begeleid en activeer ik jou om contact te maken met deze versie van jezelf en te leven in je volle potentie. 

 Door te ontdekken wie je werkelijk bent weet je beter waar je heen gaat. Je ontdekt wat jij belangrijk vindt in je werk of je leven, dat kan ik iets anders zijn dan de overtuigingen die je in hoofd hebt.  Zo kunnen we kijken naar je relatie met je partner, je plek in je familie of je werksituatie. Ik help jou met het verkennen van jouw unieke energie, zodat jouw innerlijke en uiterlijke wereld meer op elkaar afgestemd worden.

Waarom soul coaching?

Met soul coaching help ik jou op een intuïtieve manier vertrouwen te krijgen in jezelf met behulp van je mind, body & spirit. Bij soul coaching gaat het over jouw essentie, waartoe je hier op aarde bent. Ik help je weer contact te maken met hetgeen jou drijft en in de tussentijd ruimen wij op wat jou blokkeert. Via deze weg zijn er eindeloze mogelijkheden om je dromen, passies en ware zelf te ontdekken. Met mijn heldervoelend en helderwetende gift maak ik contact met jouw higher self zodat ik altijd kan checken wat jij op een higher level echt nodig hebt. Ik ben er voor jou als gids, klankbord en (spiritueel) begeleider om je te ondersteunen en te activeren.

“Ik zie het als mijn missie om jou te empoweren en het licht in jezelf te (her)ontdekken en (weer) volop te laten schijnen.”

Channine Vriesde Foto

Soul coaching connection traject

Het soul coaching connection traject bestaat uit coachingsgesprekken, oefeningen, kennis en activaties. De sessies zijn altijd 1 op 1 en kunnen live of via Zoom plaatsvinden. De sessies vinden om de week plaats, tenzij er een andere behoefte is. Ook krijg je passende oefeningen mee voor inzicht en integratie.

 

Afhankelijk van wat je nodig hebt, pas ik o.a. de volgende methodieken toe:

 • * Activerende Readings en healings
 • * Systemisch werk
 • * EFT (Emotional Freedom Techniques)
 • * Visualisaties
 • * Relaties
 • * Familie energie/innerlijk kind
 • * Balans mannelijke/vrouwelijke energie

Ik vind oprechte verbindingen heel belangrijk. De woorden vrijheid, intuïtie en liefde kenmerken mij en mijn manier van werken.

Neem dus gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek via Zoom om te kijken of dit traject iets voor jou is!

 

Vergoeding via werkgever? 

Veel werkgevers kennen vergoedingen van loopbaan/coaching/burn-out trajecten. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden.

Ik ben er voor jou om:

♡ Jouw innerlijke wereld een duidelijke stem te geven

♡ Je bewust te maken van het contact met jouw intuïtie, zodat je vanuit innerlijke kracht kunt kiezen voor een eigen en authentieke richting in het leven, kloppend bij jouw levenspad.

 • ♡ Je te helpen bij het zien en erkennen van jezelf, dat zorgt voor een bevrijdend gevoel en diep vertrouwen in jezelf, wat zich ook naar buiten toe zal manifesteren.
 • ♡ Je via verschillende methodieken in contact te laten komen met jouw gevoel.
 • ♡ Meer helderheid te helpen verkrijgen over de vragen waar jij mee rondloopt

Na dit traject

 • ♡ Sta je weer aan het roer van je eigen leven.
 • ♡ Heb je inzicht in jouw belemmeringen en potentie.
 • ♡ Kun je beter jouw eigen grenzen bewaken en ben je zelfverzekerder over de keuzes die je maakt.
 • ♡ Weet je hoe je contact kunt maken met jouw intuïtie en hart verlangens, zodat je je bewuster keuzes kunt maken en niet meer het idee hebt dat iets je overkomt.
 • ♡ Heb je meer helderheid over jouw innerlijke vragen en weet jij welke stappen jij kan gaan zetten om je verlangens ook te gaan leven.
 • ♡ Kun je vanuit je hoofd weer contact maken met jouw lijf en weet je zelfheling toe te passen.
 • ♡ Heb je meer inzicht in je eigen overlevingsstrategieën, zodat je beter overweg kunt met lastige situaties en beter bij jezelf kunt blijven

Reviews

M. D.Soul Coachingssessie
Lees verder
Ik ben jou zo dankbaar Channine ❤️. Bij elke coachingssessie, die lekker afwisselend zijn, ervaar ik dat het mij in het heden helpt binnen mijn proces. Channine voelt goed aan wat tijdens elke sessie nodig is. Ik voelde direct al na de eerste sessie, inmiddels zes sessies verder, dat ik steeds dichterbij mijn ware zelf kom; ook al kon ik niet alles direct plaatsen (waarvan ik nu ook weet dat het niet altijd hoeft vanuit het hoofd). Fijn dat Channine tussen de sessies door ook beschikbaar is voor vragen. Je levert maatwerk waardoor je naar mijn gevoel ook altijd de kern pakt. Hoe emotioneel het ook kan zijn; ik ga altijd met een peaceful gevoel naar huis ga. Er is wat ingang gezet. Daardoor zo dankbaar voor waar ik nu sta in het leven mede mogelijk gemaakt door Soulsight11
MSoulsearching
Lees verder
Chanine you are a angel. Ik zat helemaal vast met me zelf. Je hebt me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Door je warmte en begrip kan ik nu veel dingen loslaten en beter begrijpen. Chanine is zo professioneel. Haar warme glimlach elke keer wanneer ze de deur opendoet laat je al veel beter voelen.
Vorige
Volgende

Tot slot

Ik ben er voor jou. Voor alles van jou.

Ik ben er niet om jou te veranderen. Je bent namelijk goed zoals je bent. Ik leer je om op een andere manier met de obstakels om te gaan die op jouw pad komen. Ik geloof er namelijk in dat het leven voor ons werkt en niet tegen, dus als je steeds in dezelfde patronen terecht komt of voelt dat het even niet lekker gaat:

Waar ben jij in jouw leven op dit moment niet afgestemd op jouw soulplan?

 

Ik vraag je om open te zijn en echt JA te zeggen tegen jouw eigen proces en daarin de verantwoordelijkheid te nemen.

 

Spreekt dit jou aan?

 

Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak of om de mogelijkheden te bespreken.