Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende transformational Cacao Bliss X Soulsight11 experience! 

Over mij

Channine Vriesde

Channine

Mijn naam is Channine, 38 jaar, gecertificeerd reader, healer, soulcoach, platmedicijn begeleider, vrouw van- en trotse moeder van drie kids.  

Vanaf kinds af aan zag ik energie en “wist ik dingen, ”dingen die vanuit ratio niet waarneembaar waren. Ik heb dat lang weggestopt als kind, omdat mijn omgeving daar niet altijd mee kon omgaan. Ik besef mij sinds een aantal jaren dat het “weten” kwam vanuit een hoger bewustzijn. 

Na mijn rechten opleiding aan de UVA heb ik 16 jaar een baan genomen in de lijn der verwachtingen, dit gaf mij echter nooit volledige voldoening. Om die reden heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mij te helpen met het antwoord op mijn innerlijke onrust.  Nooit met het idee om dit uiteindelijk voor een ander te doen, maar deed het echt voor mezelf. Ik zag hoeveel het mij bracht en leerde mezelf kennen op another level, op zielsniveau, dat was pittig, maar ook heel bevrijdend. Hierdoor kwam mijn innerlijke herinnering weer naar boven en wat ik hier eigenlijk kom doen. Ik begon steeds meer naar mijn innerlijke stem te luisteren en deze te vertrouwen waar het mij bracht.

Zo is Soulsight11 begonnen, zonder plan, maar vanuit liefde, intuïtie en vrijheid.

Ik zie het als mijn zielsmissie om vanuit die kernwaarden met jou in contact te zijn en jou te empoweren om ook die innerlijke stem te (her)ontdekken.

I’m ready when you ready…

Liefs ♡ Channine

Waarom kies je voor mij?

♡ Ik ben sensitief, maak op hartsverbinding een connectie met jou. 

♡ Ik bied een luisterend oor zonder oordeel waardoor er een veilige omgeving is waarin alles er mag zijn.

♡ Ik maak snel een zuivere verbinding met jouw higher self waardoor ik kan overzien wat op zielsniveau speelt. Hierdoor kom ik bij diepe lagen, die met jouw eigen bewustwording geheeld kunnen worden.

♡ Ik weet jou te empoweren om in jouw licht te staan en deze ruimte in het licht te verkennen (persoonlijke spiegel en cheerleader tegelijkertijd), 

 

Spreekt dit jou aan?

Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak of om de mogelijkheden te bespreken.

Meld je aan voor de
nieuwsbrief.