Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende transformational Cacao Bliss X Soulsight11 experience! 

5 weken powerful Chakra activate & clearing webinars

Wist je dat?

95% van wat wij doen vanuit het onbewuste gebeurt en maar 5% bewust?
Psychologisch en neurowetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het brein veel taken op de automatische piloot uitvoert zonder dat we ons er bewust van zijn. Dit houdt in dat ons gedrag, gedachten, overtuigingen en emoties grotendeels worden beïnvloed door onderbewuste processen en programmeringen.
In mijn nieuwe Chakra activate & clearing 5 weken webinar series gaan wij die onbewuste niet meer passende programmeringen elimineren met behulp van o.a. Sacred activations.

De webinars zullen onder andere helpen met:

 • Meer bewustwording van hoe jouw eigen chakra systeem in elkaar zit.

 

 • Het balanceren van je chakra’s.

 

 • Het herprogrammeren van je onderbewustzijn, zodat je geloofssystemen, mentale patronen en emotionele vibraties meer worden gegrond in liefde, in plaats van angst. Jouw overtuigingen kunnen dan meer voor je werken in plaats van tegen.

 

Registreer je hier voor de gratis webinar van week 1. Deze webinars zijn mega waardevol. Get ready for massive clearing & activation! De energie werkt weken/maanden door en helpt jou met het shiften naar een hoger niveau van bewustzijn.

Planning

5 weken powerful Chakra

activate & clearing webinars
Gedurende vijf weken behandelen we verschillende thema’s, gekoppeld aan de chakra’s met sacred activations. Deze helpen jou bij het transformeren van je onderbewuste programmering en het manifesteren van positieve veranderingen in je leven. Hierdoor kom je meer in afstemming met ‘your true self’. Los van verwachtingen en oordelen van anderen.

De chakra’s

Er zijn 7 hoofdchakra’s. De chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam en deze spelen allemaal een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Je chakra’s zijn de energiecentra van je lichaam die de emotionele energie dragen die door je innerlijke en uiterlijke ervaringen is gecreëerd.

✔️Week 1: Eerste chakra: Wortel Chakra

Het eerste webinar is helemaal gratis! Registreer je hier om de replay van week 1 te ontvangen. Ik laat jullie op deze manier kennis maken met deze healingmodaliteit, waarbij je zelf kunt ervaren wat deze bijzondere activaties met je doen.

We behandelen het eerste chakra, dit chakra geeft een gevoel van basisveiligheid en vertrouwen in jezelf en het leven. Het heeft te maken met jouw bestaansrecht en jouw plek innemen. Angst is de grootste tegenhanger van het eerste chakra. Niet functionele angst is gebaseerd op je overtuigingen.

Week 2: Tweede en derde chakra: Sacrale Chakra & Solar plexus (Vrouwelijke en mannelijke energie)

Het tweede chakra is het centrum van gewaarwording en gevoel, emotie en lust, intimiteit en seksualiteit. Het tweede chakra heeft alles te maken met het recht om te voelen.

In je Sacrale Chakra zitten je creativiteit, passies en seksuele verlangens. Het is het domein van de hele schepping. Je Sacrale Chakra bepaalt wat je tot leven brengt; of het nu een idee of een project is.

Bij het derde chakra gaat het voornamelijk over verantwoordelijkheid, zelfontplooiing en het vermogen om je eigen lot te bepalen. Dit chakra bepaalt hoe zelfstandig en vastberaden je bent en in hoeverre je in staat bent je leven zelf vorm te geven vanuit persoonlijke macht en wilskracht. “Ik kan, Ik mag, Ik wil.” Het derde chakra groeit als je uit je comfortzone durft te komen.

Balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie: ‘Zijn en Doen’.

Week 3: vierde Chakra: Hartchakra

Het Hart Chakra heeft betrekking op universele liefde, mededogen en dankbaarheid. Dit chakra staat voor liefde, compassie en echte verbinding met jezelf, de mensen en alles wat leeft om je heen. Als we ons hart kunnen openen voor onszelf, anderen en alles om ons heen creëren we verbinding.


Week 4: vijfde chakra: Keel Chakra

Het Keel Chakra is de verbinding tussen jouw binnenwereld en buitenwereld. Dit chakra staat voor het uitspreken van jouw eigen waarheid, de expressie van jouw essentie. Middels spraak, het uiten van emoties en gevoelens, maar ook gedachten, dromen, wensen en angsten.

Week 5: zesde en zevende chakra: Intuïtie en wijsheid

Het zesde chakra (ajna:weten) wordt ook wel het Voorhoofd Chakra (derde oog) genoemd en is het chakra van inzicht, verbeelding, intuïtie en innerlijke wijsheid.

Het zesde chakra heeft te maken met ‘zien’, zien wat patronen zijn. Je zelfbeeld doorzien, maar ook met je intuïtie, die kun je niet zien, maar dat voel je en dat weet je.

Het zevende chakra oftewel het Kruin Chakra is het centrum voor ons bewustzijn. Het helpt om een diepere spirituele verbinding een gevoel van eenheid met het universum te ervaren.

 

Chakra activate & clearing webinars zijn ideaal voor jou als je:

 • Bereid bent los te laten wat niet langer dienend en helpend is en je wilt verbinden met liefde, overvloed en plezier.

 

 • Je welvaart en manifestatievermogen wilt verbeteren.

 

 •  Je energie nieuw leven wilt inblazen terwijl je jouw creatieve potentieel ontdekt.

 

 • Stress, negatieve emoties en karmische patronen wilt loslaten.

 

 • Fysieke gezondheidsproblemen wilt verbeteren.

 

 • Intuïtieve vermogens wilt vergroten.

 

 • Oude blokkades of geloofsovertuigingen wilt loslaten.

 

 • De chakra’s wilt balanceren.

 

 • Naar het volgende niveau wilt stijgen.

 

 • & more..

 

Deze webinars zijn mega waardevol.

Get ready for massive clearing & activation!

De energie werkt weken/maanden door en helpt jou met het shiften naar een hoger niveau van bewustzijn.

Voel je een JAAAAAA en ben je ready voor deze shift? Doe dan mee!

 • Je kunt de chakra activations & clearing Webinars los aanschaffen of in een full package van 5 weken!

 

 • Investering voor het gehele pakket van 5 weken: €155,- (excl. BTW)! Totale waarde is meer dan €800,-!

 

 • Je krijgt hiervoor meer dan 25 activaties, dit is echt een eenmalige actie! De reguliere prijs per activatie is €20,-!!