Klik hier om je aan te melden voor het Choco Bliss Retreat op 11 november!

Choco Bliss

  • Heb je wel eens gehoord van Ayahuasca maar vind je dat nog te heftig?
  • Ben jij er klaar voor om de volgende stap te nemen als het gaat om zelfontwikkeling, bewustwording, intuïtie en het volgen van jouw levenspad? 
  • Wil je weer vanuit liefde connecten met jezelf en anderen?
  • Wil je inzicht over waar je nu staat op je levenspad?
  • Zit je veel in je hoofd en wil je meer vanuit je intuïtie bewegen?
  • Word je geroepen door de spirit van choco bliss?
Choco Bliss

Wat is Choco bliss?

Choco bliss is een plantmedicijn in de vorm van een chocolaatje en bestaat uit een combinatie van rauwe cacao, psilocybine, natuurlijke kruiden en Caapi (legaal bestanddeel van Ayahuasca). Het wordt al eeuwen door inheemse volkeren o.a. in Zuid-Amerika gebruikt als plantmedicijn voor de ziel. 

Wat doet Choco bliss?

Choco bliss helpt o.a. bij het verkrijgen van inzichten, het ontwaken, traumaverwerking en is een echte hart opener. Om vanuit je hart contact te maken met wie je bent in essentie. Alle informatie zit al in jou, echter kan deze informatie vaak vertroebeld raken door ervaringen en overtuigingen die niet meer kloppen met het “NU“. Choco bliss helpt je met het naar binnen reizen, hoofd uit en in vrijheid contact te maken met jouw essentie. 

Als je de toegang tot je hart en intuïtie openzet, sta je open voor jouw unieke power. Jouw blueprint op aarde en ongekende potentieel.”

De innerlijke reis die je gaat maken is niet altijd even leuk, maar het geeft inzichten en je krijgt dan ook wat je (onbewust) nodig hebt en wat jou verder kan helpen.

Hoe verloopt de sessie?

De sessie begint altijd met een lekkere kop thee, kennismaking en het afstemmen van verwachtingen en wensen. 

We starten de sessie met een meditatie en jullie intentie(s). Daarnaast maakt Channine gebruik van Moxa om het derde oog oftewel jouw hoger bewustzijn te stimuleren voor je reis begint, zodat je je beter kunt overgeven aan het plantmedicijn.

Daarbij krijg je niet alleen de choco bliss , maar ook the Soulsight11 experience.

Channine is een master reader, healer en soulcoach. Zij kan energieën waarnemen en kijkt tijdens jouw proces met jou mee om jou optimaal te kunnen ondersteunen. 

Je krijgt zintuiglijke prikkels, een energetische groepsreading, intentie met kaarten, een bijzondere en afwisselende muzieklijst, klankschalen, etherische oliën, auraspray en palo santo en salie zijn onderdeel van deze experience. 

Je maakt je eigen reis en Channine begeleid jou door je proces heen waar nodig. Zij zorg voor een veilige bedding, zodat jij ook datgene mag gaan zien of los kan laten. Een choco bliss reis duurt ca 4-5 uur. 

Achteraf hebben we afhankelijk van jouw behoefte nog een sharing met wat je gezien, gevoeld en ervaren hebt. Indien je dat wenst krijg je een persoonlijke, helemaal op jou afgestemde energetische boodschap mee, wat helpt om alle informatie te integreren. Verder check ik of jij je proces goed door bent gekomen voordat jij weer vertrekt

Veelgestelde vragen

Wat is Choco Bliss?

Choco Bliss is een krachtig plantmedicijn in de vorm van een chocolaatje. Het bevat rauwe cacao, psilocybine (truffels), natuurlijke kruiden en Caapi (een legaal bestanddeel van Ayahuasca). Dit medicijn wordt al eeuwenlang door inheemse volkeren in onder andere Zuid-Amerika gebruikt voor spirituele en genezende doeleinden.

Wat doet Choco Bliss?

Choco Bliss kan verschillende effecten hebben, afhankelijk van de persoon en de intentie waarmee het wordt gebruikt. Het kan helpen bij het verkrijgen van diepgaande inzichten, het ontwaken van het bewustzijn, het verwerken van trauma’s en het openen van het hart. Het helpt om vanuit je hart contact te maken met je essentie en biedt een diepgaande spirituele ervaring. Ook kan het bijdragen aan het creëren van nieuwe neurale paden in je brein. Dit maakt het gemakkelijker om oude patronen en overtuigingen los te laten en nieuwe, positieve gewoonten te integreren.

Is Choco Bliss legaal?

Ja, Choco Bliss is legaal in veel landen, inclusief Nederland, omdat het geen verboden stoffen bevat. Het is echter belangrijk om te weten dat het een krachtig plantmedicijn is en verantwoordelijk gebruik essentieel is.

Is Choco Bliss veilig?

Choco Bliss is over het algemeen veilig wanneer het verantwoordelijk wordt gebruikt. Het is echter niet geschikt voor iedereen. Er zijn contra-indicaties, zoals zwangerschap, borstvoeding, het gebruik van bepaalde medicijnen en bepaalde medische aandoeningen. Zorg ervoor dat je de volledige lijst met contra-indicaties hebt gelezen, voordat je Choco Bliss overweegt.

Wat kan ik verwachten tijdens een Choco Bliss-ervaring?

Tijdens een Choco Bliss-ervaring kun je diepgaande inzichten, spirituele verbindingen en heling verwachten. Het kan een intens proces zijn, dus het is belangrijk om in een veilige en ondersteunende omgeving te zijn en goed voorbereid te zijn op de ervaring.

Hoe kan ik deelnemen aan een Choco Bliss-ervaring?

Via deze link: soulsight11 – Laatste Instagram Links (linktr.ee) kun je de eerstvolgende evenementen vinden en jou aanmelden.

Staat er geen datum tussen dat past voor jou, stuur mij dan een bericht.

Het is ook mogelijk om deze experience privé, duo of met een eigen samengestelde groep te ervaren. Neem hiervoor contact met mij op.