Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende transformational Cacao Bliss X Soulsight11 experience! 

Transformational Cacao SoulBliss experience

 • Heb je wel eens gehoord van Ayahuasca maar vind je dat nog te heftig?
 • Ben jij er klaar voor om de volgende stap te nemen als het gaat om zelfontwikkeling, bewustwording, intuïtie en het volgen van jouw levenspad? 
 • Wil je weer vanuit liefde connecten met jezelf en anderen?
 • Wil je inzicht over waar je nu staat op je levenspad?
 • Zit je veel in je hoofd en wil je meer vanuit je intuïtie bewegen?
 • Word je geroepen door de spirit van cacao bliss?
Choco Bliss

Wat is Cacao bliss?

Cacao bliss is een plantmedicijn in de vorm van een chocolaatje en bestaat uit een combinatie van rauwe cacao, psilocybine, natuurlijke kruiden en Caapi (legaal bestanddeel van Ayahuasca). Het wordt al eeuwen door inheemse volkeren o.a. in Zuid-Amerika gebruikt als plantmedicijn voor de ziel. 

Wat doet Cacao bliss?

Cacao bliss helpt o.a. bij het verkrijgen van inzichten, het ontwaken, traumaverwerking en is een echte hart opener. Om vanuit je hart contact te maken met wie je bent in essentie. Alle informatie zit al in jou, echter kan deze informatie vaak vertroebeld raken door ervaringen en overtuigingen die niet meer kloppen met het “NU“. Cacao bliss helpt je met het naar binnen reizen, hoofd uit en in vrijheid contact te maken met jouw essentie. 

Als je de toegang tot je hart en intuïtie openzet, sta je open voor jouw unieke power. Jouw blueprint op aarde en ongekende potentieel.”

De innerlijke reis die je gaat maken is niet altijd even leuk, maar het geeft inzichten en je krijgt dan ook wat je (onbewust) nodig hebt en wat jou verder kan helpen.

Hoe verloopt de sessie?

De sessie begint altijd met een lekkere kop thee, kennismaking en het afstemmen van verwachtingen en wensen. 

We starten de sessie met jullie intentie(s), daarna brengt Channine jullie middels de begeleiding met klankschalen in een geleide meditatie, zodat je meer in je lichaam kan landen en dat jouw hoger bewustzijn wordt gestimuleerd voor je reis begint. Dit kan helpen om je beter over te kunnen geven aan het plantmedicijn.

Daarbij krijg je niet alleen de cacao bliss , maar ook the Soulsight11 experience.

Channine is een master reader, healer en soulcoach. Zij kan energieën waarnemen en kijkt tijdens jouw proces met jou mee om jou optimaal te kunnen ondersteunen. 

Je krijgt zintuiglijke prikkels, een energetische groepsreading, intentie met kaarten, een bijzondere en afwisselende muzieklijst, klankschalen, etherische oliën, auraspray en palo santo en salie zijn onderdeel van deze experience. 

Je maakt je eigen reis en Channine begeleid jou door je proces heen waar nodig. Zij zorg voor een veilige bedding, zodat jij ook datgene mag gaan zien of los kan laten. Een choco bliss reis duurt ca 4-5 uur. De gehele experience duurt ongeveer 7 uren.

Achteraf hebben we afhankelijk van jouw behoefte nog een sharing met wat je gezien, gevoeld en ervaren hebt. Indien je dat wenst krijg je een persoonlijke, helemaal op jou afgestemde energetische boodschap (reading) mee, wat helpt om alle informatie te integreren. Verder check ik of jij je proces goed door bent gekomen voordat jij weer vertrekt

Veelgestelde vragen

Wat is Cacao Bliss?

Cacao Bliss is een krachtig plantmedicijn in de vorm van een chocolaatje. Het bevat rauwe cacao, psilocybine (truffels), natuurlijke kruiden en Caapi (een legaal bestanddeel van Ayahuasca). Dit medicijn wordt al eeuwenlang door inheemse volkeren in onder andere Zuid-Amerika gebruikt voor spirituele en genezende doeleinden.

Wat doet Cacao Bliss?

Cacao Bliss kan verschillende effecten hebben, afhankelijk van de persoon en de intentie waarmee het wordt gebruikt. Het kan helpen bij het verkrijgen van diepgaande inzichten, het ontwaken van het bewustzijn, het verwerken van trauma’s en het openen van het hart. Het helpt om vanuit je hart contact te maken met je essentie en biedt een diepgaande spirituele ervaring. Ook kan het bijdragen aan het creëren van nieuwe neurale paden in je brein. Dit maakt het gemakkelijker om oude patronen en overtuigingen los te laten en nieuwe, positieve gewoonten te integreren.

Is Cacao Bliss legaal?

Ja, Cacao Bliss is legaal in veel landen, inclusief Nederland, omdat het geen verboden stoffen bevat. Het is echter belangrijk om te weten dat het een krachtig plantmedicijn is en verantwoordelijk gebruik essentieel is.

Is Cacao Bliss veilig?

Cacao Bliss is over het algemeen veilig wanneer het verantwoordelijk wordt gebruikt. Het is echter niet geschikt voor iedereen. Er zijn contra-indicaties, zoals zwangerschap, borstvoeding, het gebruik van bepaalde medicijnen en bepaalde medische aandoeningen. Zorg ervoor dat je de volledige lijst met contra-indicaties hebt gelezen, voordat je Cacao Bliss overweegt.

Wat kan ik verwachten tijdens een Cacao Bliss-ervaring?

Tijdens een Cacao Bliss-ervaring kun je diepgaande inzichten, spirituele verbindingen en heling verwachten. Het kan een intens proces zijn, dus het is belangrijk om in een veilige en ondersteunende omgeving te zijn en goed voorbereid te zijn op de ervaring.

Hoe kan ik deelnemen aan een Cacao Bliss-ervaring?

Op de huidige pagina kun je de eerstvolgende evenementen vinden en je aanmelden.

Staat er geen datum tussen dat past voor jou, stuur mij dan een bericht.

Het is ook mogelijk om deze experience privé, duo of met een eigen samengestelde groep te ervaren. Neem hiervoor contact met mij op. 

Wanneer mag ik niet deelnemen aan een Cacao Bliss-ervaring?

Let op: Je kunt niet deelnemen aan deze experience wanneer je:

 • Zwanger bent of borstvoeding geeft,
 • Medicatie gebruikt zoals antidepressiva, beta blockers, bloeddrukverlagers. (indien mogelijk stop met alle medicatie minstens 3 dagen voorafgaand aan de ceremonie, alleen met advies en toestemming van de arts!)
 • Medicatie voor hartproblemen en hoge bloeddruk gebruikt,
 • Diabetes, hart- en vaatziekten, hersenbloedingen, bijnierklachten, nierziekten en/of neurologische aandoeningen hebt.
 • Een drugs en/of alcohol verslaving hebt.
 • Let op! Het wordt afgeraden de Choco Bliss te gebruiken wanneer er sprake is- of geweest van psychoses. Wanneer je twijfelt, lijdt aan een psychische aandoening, raadpleeg dan altijd eerst een arts. Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Choco Bliss is een veilig product, maar zelfzorg is en blijft belangrijk.
 

Boek jouw transformational Cacao Bliss experience

 • Ben je de hele tijd aan het twijfelen en maakt jouw hoofd overuren?
 
 • Is je hoofd vol, wil je overal de controle op houden en kom je er maar niet los van?
 
 • Wil je meer in contact komen met jouw intuïtie en hartsverlangen en de antwoorden in jezelf, zonder tussenkomst van jouw brein vinden?
 
 • Ben je klaar voor de volgende stap in jouw ontwikkeling?
 
 • Ben je er klaar voor om de confrontatie met jezelf en je shadows aan te gaan om het vervolgens te kunnen helen?
 
 • Denk je de hele tijd aan cacao bliss, maar twijfel je steeds?
 
 

Cacao bliss helpt je met het naar binnen reizen, hoofd uit en in vrijheid contact te maken met jouw essentie.

De eerstvolgende data:

 • Zaterdag 29 juni start 10:30 uur t/m 17:30 uur. Inloop vanaf 10:15 uur. 

        Klik HIER om je aan te melden. In verband met de zomer zitten wij in een andere ruimte, waarbij wij optioneel de sessie ook buiten kunnen houden bij mooi weer. 

Locatie:

Kostverlorenweg 1d
1183TM Amstelveen

Houd deze pagina en instagram in de gaten voor de nieuwe data. 

Met de aanbetaling van €100,- reserveer je jouw plek. De restantbetaling dient uiterlijk een week voor aanvang te zijn voldaan.

Ik werk in een intieme setting, zodat ik er voor een ieder kan zijn, dus beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wees er snel bij!

 

Deep dive