Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende transformational Cacao Bliss X Soulsight11 experience! 

Iets voor jou?

 • Ben je klaar om het jaar 2024 te eindigen met vernieuwde energie en verhelderende inzichten?
 • Voel je een sterke band met dubbele nummers zoals 11, 22 of 33 en heb je interesse in spirituele connecties?
 • Wil je meer in contact komen met jouw intuïtie en hartsverlangen en de antwoorden in jezelf vinden?
 • Ben je klaar voor de volgende stap in jouw ontwikkeling?
 • Ben je er klaar voor om de confrontatie met jezelf en je shadows aan te gaan om het vervolgens te kunnen helen in power?
 • Denk je de hele tijd aan choco bliss, maar twijfel je steeds?

Dan is dit jouw calling en hoor je erbij te zijn!

I’m calling in my spiritual goddess tribe

Samen met een mooie groep gelijkgestemde vrouwen, mijn liefdevolle, deskundige en intuïtieve begeleiding gaan we ons openstellen voor onze higher-self en gidsen, zodat we meer in rust en vertrouwen kunnen loslaten wat niet meer dient en onze hartsverlangen kunnen manifesteren.

De energie van het magische 11-11 portaal en de liefdevolle cacao bliss werken hierbij ondersteunend.

Wat is Cacao Bliss?

Cacao bliss is een plantmedicijn in de vorm van een chocolaatje en bestaat uit een combinatie van rauwe cacao, psilocybine (truffels), natuurlijke kruiden en Caapi (legaal bestanddeel van Ayahuasca). Het wordt al eeuwen door inheemse volkeren o.a. in Zuid-Amerika gebruikt als plantmedicijn voor de ziel.

Wat doet Cacao bliss?

Cacao bliss helpt o.a. bij het verkrijgen van inzichten, het ontwaken, traumaverwerking en is een echte hart opener. Het helpt om vanuit je hart contact te maken met wie je bent in essentie. Alle informatie zit al in jou, echter kan deze informatie vaak vertroebeld raken door ervaringen en overtuigingen die niet meer kloppen met het NU.
Cacao bliss helpt je met het naar binnen reizen, hoofd uit en in vrijheid contact te maken met jouw essentie.

Kaart reading
Vrijdag:
 • Aankomst
 • Hartverwarmende en verbindende kennismakingsceremonie (evt met cacao) om het weekend in liefde en verbinding te openen.
 • Sharing & Diner

Zaterdag 11-11✨🔥:
 • Ontbijt
 • *special guest activiteit*
 • Lunch
 • Time for yourself
 • The Special portal choco bliss day
 • Sharing & Diner

  Zondag:
 • Ontbijt
 • Een inspirerende
 • activiteit om je ontvangen inzichten een plekje te geven vanuit power, liefde en inspiratie.
 • Afsluiting

  P.s. Ik werk intuïtief dus leg niets helemaal vast, ik volg wat de energie nodig heeft.
 • Jouw powerful investering in jezelf voor dit retreat:

  €777,- inclusief btw.

  *Mogelijkheid om in max. 3 termijnen te betalen. De laatste termijn betaling dient in oktober 2023 te zijn voldaan.

  Bovenstaande investering is inclusief alle maaltijden, onbeperkt fruit en thee, cacao bliss, sacred cacao, kleine intieme groep 10-12 gelijkgestemden, liefdevolle intuïtieve zorg en begeleiding en daarnaast veiligheid, liefde, rust, inspiratie, intuïtie en zingeving.

  Wil je liever alleen of met zijn tweeën op een kamer tegen een kleine toeslag? Stuur mij dan een berichtje om de mogelijkheden te verkennen.

  Lets go!!

  P.S. Geld mag geen obstakel zijn voor je spirituele roeping. Het universum heeft altijd een oplossing. Talk 2 me! 💜

  Voel je een JAAAA en ben je benieuwd of dit retreat bij jou past? Let’s find out tijdens een gratis 30-minuten zoom call. Zo kun je zelf ervaren of dit het juiste pad is voor jou en of wij een goede match zijn.

  Klik hier om jouw call in te plannen.

  Meer informatie

  vrijdag 10 t/m zondag 12 november 2023:

  *Exacte start en eindtijd wordt nog bekend gemaakt.

  Let op! Met de aanbetaling van €222,- reserveer je jouw plek.

  Locatie:

  Het verre oosten

  Rijksstraatweg 2

  8131PB Wijhe

  (ongeveer 1u en 15 min vanuit Amsterdam. Gratis parkeren op het terrein)

  Let op: Je kunt helaas niet deelnemen aan deze experience wanneer je:

  • Zwanger bent of borstvoeding geeft,
  • Medicatie gebruikt zoals antidepressiva, beta blockers, bloeddrukverlagers. (indien mogelijk stop met alle medicatie minstens 3 dagen voorafgaand aan het retreat, alleen met advies en toestemming van de arts!)
  • Medicatie voor hartproblemen en hoge bloeddruk gebruikt,
  • Diabetes, hart- en vaatziekten, hersenbloedingen, bijnierklachten, nierziekten en/of neurologische aandoeningen hebt.
  • Een drugs en/of alcohol verslaving hebt.
  • Let op! Het wordt afgeraden de Cacao Bliss te gebruiken wanneer er sprake is- of geweest van psychoses. Wanneer je twijfelt, lijdt aan een psychische aandoening, raadpleeg dan altijd eerst een arts. Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Cacao Bliss is een veilig product, maar zelfzorg is en blijft belangrijk.

  Veelgestelde vragen

  Wat is het doel van dit retreat?

  Het 11-11 Awaken Your Soul’s Calling Retreat is ontworpen om deelnemers te begeleiden bij hun persoonlijke transformatie en spirituele groei. We geloven in co-creatie met het universum en je spirituele gidsen. Tijdens deze 3 magische dagen zul je krachtige activaties ervaren, helende groepsreadings, en een veilige, liefdevolle omgeving waarin je je kunt openstellen voor je hogere zelf. Het doel is om diepgaande inzichten te verkrijgen, intenties te zetten en positieve veranderingen in je leven te initiëren.

  Wat is Cacao Bliss?

  Cacao Bliss is een krachtig plantmedicijn in de vorm van een chocolaatje. Het bevat rauwe cacao, psilocybine (truffels), natuurlijke kruiden en Caapi (een legaal bestanddeel van Ayahuasca). Het wordt al eeuwen door inheemse volkeren gebruikt voor spirituele doeleinden. Cacao Bliss helpt bij het verkrijgen van inzichten, ontwaken, traumaverwerking en opent je hart. Het stelt je in staat om contact te maken met je diepste zelf en spirituele gidsen.

  Wat is zo speciaal aan de 11-11 Portaaldag?

  De 11-11 Portaaldag is een bijzondere dag waarop de sluier tussen de fysieke wereld en de spirituele dimensies dunner is. Dit maakt het gemakkelijker om contact te maken met je hogere zelf, spirituele gidsen en het universum. Het is een tijd om je te verbinden met een andere tijdlijn en te verkennen wat er nog meer mogelijk is voor jou. Het is de perfecte dag voor diepgaande spirituele ervaringen, wat ons retreat nog krachtiger maakt.

   

  Zijn er contra-indicaties voor deelname aan het retreat?

  Ja, er zijn enkele contra-indicaties voor deelname, waaronder zwangerschap, borstvoeding, het gebruik van bepaalde medicijnen zoals antidepressiva en bloeddrukverlagers, en bepaalde medische aandoeningen. Raadpleeg onze volledige lijst met contra-indicaties voordat je je aanmeldt.

  Hoe kan ik een gratis 30-minuten zoom call plannen om te zien of dit retreat bij mij past?

  Je kunt eenvoudig een gratis 30-minuten zoom call plannen door op deze link te klikken: Delen in WhatsApp. Tijdens deze call kunnen we bespreken of dit retreat het juiste pad is voor jou en of we een goede match zijn.

  Wat zijn de kosten van het retreat?

  De investering in jezelf voor dit retreat is €777,- inclusief btw. We bieden ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Ben je een zakelijke klant dan kun je de BTW aftrekken.

  Hoe reserveer ik mijn plek voor het retreat?

  Je kunt je plek reserveren via deze link: 11-11 AWAKEN YOUR SOUL’S CALLING RETREAT (peggypay.com) Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!